Arrangerande Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder arrangerande, varianter, uttal och böjningar av arrangerande

Arrangerande synonym, annat ord för arrangerande, vad betyder arrangerande, förklaring, uttal och böjningar av arrangerande.

Synonym till arrangerande

Hur används ordet arrangerande

  1. Raus Södra består till största delen av ett antal radhus, fritt arrangerande kring olika säckgator, samt ett något nyare villaområde längst i söder. Väster om detta ligger Raus Vång som byggdes ut under början av 2000-talet. Området har ett mycket mer strukturerat gatunät, längs vilket ett antal radhus finns placerade. I det nordvästra hörnet och i nordost, mot Raus Södra, finns dock ett antal villatomter. Söder om det nordöstra villaområdet ligger tre punkthus. En bit söder om Rausvägen ligger Raus kyrka intill Råån brant. (källa)
  2. Utöver firandet av gudstjänster och arrangerande av bönegrupper driver Livets Ord i Uppsala under ledning av förstepastorn Joakim Lundqvist, Jan Blom och övriga assisterande pastorer en omfattande barn- och ungdomsverksamhet. Församlingen driver lokalt en social verksamhet till stöd för hemlösa genom soppkök och veckovisa utdelningar av mat och kläder. Som en del av det sociala engagemanget ingår i församlingens verksamhet att hjälpa personer med sjukdom eller svår bakgrund att komma tillbaka till arbetslivet genom att i församlingens regi tillhandahålla hushållsnära tjänster. (källa)

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.