Drygt Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder drygt, varianter, uttal och böjningar av drygt

Drygt synonym, annat ord för drygt, vad betyder drygt, förklaring, uttal och böjningar av drygt.

Synonymer till drygt

Andra språk

Drygt på Engelska

 • amply - over one million tonnes, just over half an hour

Hur används ordet drygt

 1. Med bara drygt två veckor kvar till den allsvenska premiären där Sirius ställs mot Kalmar FF presenterar klubben värvningen av IFK Göteborg-profilen John Alvbåge. (källa)
 2. Sverige ligger inte i topp i något kriterium, me har tillräckligt hög lägstanivå för att nå en hög placering. Enligt undersökningen är drygt tre procent av mobilerna infekterade med skadlig kod och elva procent av datorerna. Knappt en halv procent av svenskarna utsätts för bank-attacker, drygt 1, 3 procent utsätts för kryptokapningar och nästan en halv procent av phishing-attacker och dess kusiner utgår från Sverige. Sverige anses ha ett gott försvar mot cyberattacker (plats 17 i CGI: s rankning bland 134 länder) och vi anses ha en modern lagstiftning. (källa)
 3. Två av de större aktieägarna - Folksam och Sparbanksgruppen med sina drygt 10 procent av rösterna - hade visserligen gett grönt ljus för rapporten. Men andra större aktieägare och analytiker var desto mer kritiska där ord som hafsverk användes i beskrivning av rapporten. (källa)
 4. Det har gått drygt tre år sedan Massive skeppade ut "The division", ett actionrollspel i tredjepersonsperspektiv, som har hyllats och fått en trogen spelarbas. Men resan har inte varit smärtfri. (källa)
 5. Idén till podden har enligt Navid Modiri funnits i flera år. Men det var under en resa för drygt ett år sedan som han upptäckte andra poddare som Joe Rogan och Sam Harris och blev inspirerad. (källa)
 6. Bara i Tyskland uppskattar finansdepartementet att man nu utreder affärer som kostat tyska skattebetalare drygt motsvarande 50 miljarder kronor. Den verkliga summan är sannolikt betydligt högre. (källa)
 7. För just det här med att den har inletts i USA är kanske inte så konstigt med tanke på att landet har överlägset mest butiksyta per invånare – nära 2, 2 kvadratmeter. Tvåa ligger Kanada på nära 1, 6 kvadratmeter och trea är Australien med drygt 1, 0 kvadratmeter. (källa)
 8. Oscar Levertin (1862–1906) var författare, litteraturhistoriker och SvD: s kulturchef 1897–1906. Denna artikel kan sägas vara den första "understreckaren" i SvD: s historia, även om Under strecket som ett fast, dagligt inslag introducerades först drygt 20 år senare. (källa)
 9. Utrymmena inne i kupén är minst sagt väl tilltagna. Nya Audi A8 mäter drygt 5, 17 meter på längden, något som blir påtagligt när du parkerar och ser hur mycket längre den sticker ut jämfört med "vanliga" bilar. Benutrymmet, både i längd och bredd, är bra både bak och fram, och stolarna har massor av inställningsmöjligheter. Här finns även en massagefunktion som är riktigt bra, med flera olika "behandlingar". (källa)
 10. Det finns drygt 20 fågelstationer i Sverige, den sydligaste belägen i Falsterbo och den nordligaste vid Haparanda Sandskär. Sammanlagt 17 000 fåglar ringmärktes 1990. En svensk fågelstation är även upprättad på Capri i Italien. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.