Fascinerande Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder fascinerande, varianter, uttal och böjningar av fascinerande

Fascinerande synonym, annat ord för fascinerande, vad betyder fascinerande, förklaring, uttal och böjningar av fascinerande.

Synonymer till fascinerande

Andra språk

Fascinerande på Engelska

  • fascinating - a fascinating personality

Hur används ordet fascinerande

  1. Den allra senaste tekniken har gett oss nya verktyg för att kunna koppla ihop epidemiologi och flyttfågelekologi. Det är otroligt fascinerande att från en dator i Sverige kunna se hur en and i Bangladesh rör sig. Och data från många änder ger oss möjligheten att undersöka hur virus sprids runt om i världen, säger Jonas Waldenström, en av forskarna som står bakom projektet. (källa)
  2. Begreppet generation används också för att lokalisera särskilda grupper av människor i historiska och kulturella omständigheter, såsom "babyboomgeneration" (på engelska: "babyboomers"). Att studera generationer är ett fascinerande fenomen som inkluderar ett antal olika analysområden och analysnivåer. (källa)
  3. De hann släppa två album: Tweez från 1989 och Spiderland som utkom kort efter deras splittring 1991. Bandet kom från punkscenen i Louisville men utvecklade snart en personlig stil som präglades av ett långsamt tempo, ofta rena gitarrer och dissonanta harmonier. Texterna var växelvis mumlade och skrikta och innehöll bisarra och ganska fascinerande historier. Ljudmässigt är ett annat av bandets kännetecken de minimalistiska men ändå komplexa delarna som spelas mycket precist. (källa)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.