Fnitter Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder fnitter, varianter, uttal och böjningar av fnitter

Fnitter synonym, annat ord för fnitter, vad betyder fnitter, förklaring, uttal och böjningar av fnitter.

Synonym till fnitter

Vad betyder och hur uttalas fnitter

Fnitter uttalas fnitter och är ett substantiv fnittret.

Ordformer av fnitter

Singular

fnitter
obestämd grundform
fnitters
obestämd genitiv
fnittret
bestämd grundform
fnittrets
bestämd genitiv

Fnitter är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Andra språk

Fnitter på Engelska

  • giggle

Hur används ordet fnitter

  1. Den 25/8 2010 gav Bloosblasters ut cd:n Fnitter och skratt på skivbolaget Gazell Records, i ett samarbete med Peps Persson. Peps spelar orgel på ett par spår, och har därtill mixat hela skivan. Det var dessutom Peps som tipsade Gazell Records om Bloosblasters, så att ett skivkontrakt kunde undertecknas. Allt blås på cd:n (som spelas av Janne Erlandsson, Jonas Palm och Nicklas Fredin) är inspelat i Peps egen studio (läs: uthus). (källa)
  2. Tillsammans med andra har hon skrivit Vi tror på framtiden (1982) och Fnitter (1983). (källa)
  3. Fnitter (tillsammans med andra, 1982, 1983, 1984). (källa)
  4. The Screamer var en specialsmittad prototyp som ursprungligen skulle ha dykt upp i spelet. Idén med Screamern var att han skulle lura i mörka rum och gränder, liksom The Witch, utan hänsyn till sin omgivning så länge han inte blev störd av överlevarna. Om detta hände skulle han springa ifrån dem i ett försök att gömma sig. Om han lyckades med detta skulle han avge ett skrik, vilket lockade fram en zombiehord som attackerade överlevarna. Eftersom Screamern bar en tvångströja så hade han inga möjligheter att utföra direkta attacker mot överlevarna själv. När en Screamer befann sig i närheten skulle spelarna höra hans psykopatiska "fnitter". Idén med Screamern släpptes dock eftersom han ansågs vara för svår och förvirrande att upptäcka och spåra bland en zombiemassa. Dess förmåga att locka fram horder gavs därefter istället till Boomern, genom sin galla. Screamerns fnitter hade redan spelats in innan idén släpptes, som istället gavs till Jockey i Left 4 Dead 2. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast: