Hans Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder hans, varianter, uttal och böjningar av hans

Hans synonym, annat ord för hans, vad betyder hans, förklaring, uttal och böjningar av hans.

Vad betyder och hur uttalas hans

Hans uttalas hans se under han.

Ordformer av hans

hans se under han

Andra språk

Hans på Engelska

 • his

Hur används ordet hans

 1. Bostaden är en plats där vi tillbringar mycket tid och därför är det extra viktigt med en bra miljö. Många hyresgäster vänder sig till oss för att de besväras av rök i sina hem, det gör att vi vill agera utifrån det och erbjuda en rökfri boendemiljö när vi utvecklar nya hem, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam i uttalandet. (källa)
 2. Av den sammanfattning av Rober Muellers rapport som justitieminister William Barr gjort framgår att inga bevis finns för att presidenten eller någon i hans kampanj samarbetat med Ryssland för att påverka utgången av presidentvalet. Men Mueller vill inte ta ställning när det gäller ifall Trump på något sätt försökt hindra rättvisans gång. Det beslutet överlåter han till justitieministern att fatta. (källa)
 3. Det var i slutet av oktober förra året som Cesar Sayoc kunde gripas efter att FBI lyckats säkra hans fingeravtryck på ett tiotal bombpaket som skickats till kända Donald Trump-kritiker. (källa)
 4. Såret i Gustafs liv är den homosexualitet som bara han själv och hustrun känner till. I församlingen är hans begär givetvis tabu. Men istället för att på vanligt vis låta en domedagspredikant skrika ut budskapet om att alla bögar ska brinna i helvetet, skildras glappet mellan ideal och verklighet så som livets stora lojalitetskonflikter ser ut, oavsett om man tror på Gud eller ej. Nämligen som en inre kamp. (källa)
 5. Under 2017 sträcktittade flest i hela världen på "Tretton skäl varför". Dramaserien från 2017 om tonåringen Clay Jensen som försöker ta reda på varför hans flickvän och klasskompis Hannah tog livet av sig. 1 säsong. 8, 3 i betyg på IMDB. (källa)
 6. Han är regeringens officiella talesperson och en av mycket få i kretsen kring Orbán som ställer upp på intervjuer. Han har just intervjuats av brittiska BBC innan Expressen träffar honom på hans kontor, precis runt hörnet från det väldiga, ungerska parlamentet vid Donau i centrala Budapest. (källa)
 7. Spelarna får också tydliga direktiv att inte uttala sig om motståndarna, domarna eller fans och om eller när det sker är det i samförstånd med laget och tränarna med syfte att vinna fördelar. Som 2010 när jag spelade med Färjestad och mötte Skellefteå i kvartsfinalen. Vi hade under matchserien irriterat oss på Jimmie Ericsson och hans tendens att ramla lätt och det var ett återkommande samtalsämne och irritationsmoment inom laget. Jag minns än idag hur jag kunde vara förbannad och irritera mig på Jimmie när jag skulle lägga mig dagen innan match och än mer ilsk när jag vaknade upp dagen efter. Jag vet. Han hade tagit sig in under skinnet på mig och som lag lät vi det påverka oss. Utåt sa vi dock ingenting, inte förrän efter match fem då vi medvetet och strukturerat gick till skarp attack mot Ericsson. Vi skulle sätta press på Ericsson, och domarna förstås, men vad vi inte var medvetna om var Ericssons unika förmåga att lyfta sig själv och sitt lag i situationer som denna. Nej. Det blev inte lyckat. Jag erkänner det. Att jag och Jimmie sedan bodde tillsammans under VM bara nån vecka efter var rätt stelt inledningsvis även om vi vartefter log åt det faktum att vi alldeles nyss avskytt varandra. Och för att tydliggöra. Jimmie var en härlig kille utanför isen. (källa)
 8. Gösta Bohman var den osannolika partiledaren. Infödd stockholmare, reservare i artilleriet, jurist på Handelskammaren i Stockholm, men aldrig i närheten av politik. Så kan man sammanfatta hans trettio första år i livet. Sättet på vilket han trillade in i partiet säger en del. (källa)
 9. Thure Lindhardt har talat, ja nästan viskat, i flera långa minuter om duvparet som byggt bo i kastanjen utanför hans sovrumsfönster. Du kan nu antingen tänka att "Va fan är det här? Och dessutom på danska!" Och stänga av. (källa)
 10. När Richard Hobert sedan läste Ulf Lundells "Jack" när den kom ut, tyckte han redan då att den var bättre än hans egen historia, som i stället för i Stockholm och på Gotland, utspelades i Lund och runtom i Europa. Det var universitetslivet och interrail och liftningar genom Europa. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.