Kanske synonym, annat ord för kanske, vad betyder kanske, förklaring, uttal och böjningar av kanske.

Synonymer till kanske

Vad betyder och hur uttalas kanske

Kanske uttalas kan|ske ad och är ett verb.

Kanske betyder:

Ordformer av kanske

Ordform(er) kanske adverb

Kanske översättning

Engelska

perhaps, maybe
maybe it doesn', t matter, maybe so

Hur används ordet kanske

  1. – Man jublar kanske inte direkt, men samtidigt vet jag vad jag står för och hur bra jag är. Det är som det är. Jag ser mig fortfarande som förstamålvakt, fortsätter han. (expressen.se)
  2. Dinosaurierna var kanske inte först på jorden med att bära fjädrar. För nu har forskarna även hittat fjäderliknande strukturer hos flygödlor som delar en gemensam förfader med dinosaurierna. (svd.se)
  3. Ska man hårdra det är Life itself som en enda lång räcka av deus ex machina-situationer, fast då av mindre godartat slag. Här kommer ingen plötsligt uppdykande gud till räddning, snarare är det slumpen som attackerar från sidan. Kanske i form av en buss. (svt.se)
  4. Precis som många andra blockbusters har Venom, för att kunna säljas till så många som möjligt, fått en pg-13-klassificering (13-årsgräns). Det är kanske en delförklaring till att Venom fått så mycket pisk av hard core-fans som kanske hoppades på en hårdare och mindre skojfrisk actionstänkare. (svt.se)
  5. Motivering: Årets vinnare visar att det fortfarande går att göra hyperaktuell, brännande och skarp satir, dessutom i en väldigt innovativ form. Mottagandet hos publik och kritiker var fantastiskt och man befäste sin position som Sveriges just nu viktigaste och kanske mest begåvade humorgrupp.Årets Profil: BIANCA INGROSSO för TalangMotivering: Hennes ofiltrerade och varma sätt att kommunicera sin feedback till deltagarna skapar underhållning vi som tittare älskar att se. Bianca är Sveriges just nu mest lysande TV-stjärna! (dagensmedia.se)
  6. Precis som i Sverige har #metoo-kampanjen gett kanske allra starkast avtryck i Chiles kulturliv: Vittnesmål om sexuella övergrepp och sexism inom musikscenen, teaterlivet och litteraturkretsar har fått stor uppmärksamhet, men också mött kritik från människor som varnar för en häxjakt. (sverigesradio.se)
  7. – Nej, skulden ska inte ligga på mig. Jag ska vara stolt över priset och musikbranschen har nog förändrats. Förr i tiden tog det kanske längre tid att bygga upp en artiskkarriär och få ett kanonår men jag fick det tidigt. Det ska inte de där griniga gubbarna som är musikjournalister få ta ifrån mig. (aftonbladet.se)
  8. Kanske snarare tvärtom. (va.se)
  9. Humorgruppen Stallet bildades i Malmö 2013 av Elin Thomasdotter, Linn Mannheimer, Anni Tuikka, Isabella Posse Boquist och Isabelle Riddez. Den här kvällen är de fyra på scen, och gör entré sjungande en vårsång som tranor på väg mot Sverige. Mäktiga vingar. En främmande fågel ansluter till flocken, på premiären är det William Spetz och senare väntar bl a Helena Bergström, Babben Larsson, Fredrik Lindström och regissören Sissela Kyle. Stallet har tidigare gjort bland annat ”Trettiplus” i SVT och ”Alla hästar hemma” där de hade gäster. Den här föreställningen löper snabbt och elegant. Allt är inte lika roligt, men de har en sympatiskt hög lägstanivå. De längre sketcherna har en poäng värd att vänta på. En av de bästa inleds med en gårdsstädning i den där sortens bostadsrättsförening där folk granskar sina grannar, men kanske inte är så omtänksamma som de tror. En del nummer är rappt korta, och alla på scen har varsin monolog. Ofta av det skruvade slaget.Återkommande skildras medelklassmänniskoapan som i ett naturprogram på tv. En berättarröst iakttar neutralt iskallt hur varelserna beter sig i gruppen.Här finns också några kul nummer som driver med svenskars lust/förmåga att prata engelska. I det bästa möter vi en mycket auktoritär guide på ett konstmuseum. Stallet har starka sångröster men är kul när de mimar också. En höjdare är deras rockgrupp som inte bara spelar luftgitarr utan luft-allting. Uppiggande oförutsägbart. (aftonbladet.se)
  10. Men nu kan den mystiska fågeln kanske vara borta, erfar SVT. När personal från Trafiikverket var på plats i somras och gjorde en egen inventering kunde de i alla fall konstatera att fågeln inte fanns kvar där den tidigare häckat. (svt.se)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Kanske Synonymer Betyder Uttal

Populärast: