Leklysten Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder leklysten, varianter, uttal och böjningar av leklysten

Leklysten synonym, annat ord för leklysten, vad betyder leklysten, förklaring, uttal och böjningar av leklysten.

Vad betyder och hur uttalas leklysten

Leklysten uttalas lek|lysten och är ett adjektiv.

Ordformer av leklysten

Böjning (i positiv) leklysten en ~ + subst. leklystet ett ~ + subst. leklystna den/det/de ~ + subst. leklystne den ~ + mask. subst.

Leklysten är ett adjektiv

Adjektiv är en ordklass. Orden i denna ordklass anger egenskaper som stor eller grön, eller tillstånd som stängd eller öppen. Adjektiv talar om hur någonting annat (ofta ett substantiv) är eller uppfattas, till exempel "en fin bil". En vanlig minnesramsa (som även finns i många andra varianter) är: ”Adjektiven sedan lär, hurudana tingen är, till exempel sur och tvär.” Själva ordet "adjektiv" kommer av latinets adjectivum (av adjicere, tillägga).

Hur används ordet leklysten

  1. Två av Richards grannar, 15-åriga Heather (Natasha Slayton) och Rebecca (Najarra Townsend), utvecklar en leklysten, men störande, relation med en mycket äldre granne. Som ett resultat av den relationen, frågar de 14-åriga Peter om de får utöva oralsex på honom så att han kan avgöra vem som är bäst, och det får de. Senare kommer de till hans hus för att ha sex med honom, vilket chockar honom, och han låtsas att han inte är hemma. (källa)

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.