Naturmedel synonym, annat ord för naturmedel, vad betyder naturmedel, förklaring, uttal och böjningar av naturmedel.

Vad betyder och hur uttalas naturmedel

Naturmedel uttalas nat|ur|medel och är ett substantiv.

Ordformer av naturmedel

Singular

naturmedel
obestämd grundform
naturmedels
obestämd genitiv
naturmedlet
bestämd grundform
naturmedlets
bestämd genitiv

Plural

naturmedel
obestämd grundform
naturmedels
obestämd genitiv
naturmedlen
bestämd grundform
naturmedlens
bestämd genitiv

Naturmedel är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet naturmedel

  1. Som naturmedel används gurkmeja för behandling av hudproblem, inflammationer, leversjukdomar, matsmältningsproblem, menstruationssmärtor. Vetenskapligt stöd för att gurkmeja skulle ha sådana effekter saknas dock. (wikipedia.org)
  2. Veterinären Elis Sandberg tog fram naturmedlet THX ur kalvbräss. Någon medicinsk effekt för detta naturmedel har dock aldrig kunnat bevisas. (wikipedia.org)
  3. Maskrosen ingår i olika naturmedel som sätts in när man vill lösa upp slaggämnen i kroppen samt öka utsöndringen av dessa via njurar och lever. (wikipedia.org)
  4. Begreppet naturmedel som fanns fram till 1993 har upphört att gälla och de flesta av de tidigare frilistade naturmedeln godkändes den 29 mars 2006. Sex stycken som fick vara kvar på marknaden till godkännandeprocessen var slutförd. För denna grupp gällde endast att visa att normalt bruk inte var skadligt. (wikipedia.org)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Naturmedel Synonymer Betyder Uttal