Plats synonym, annat ord för plats, vad betyder plats, förklaring, uttal och böjningar av plats.

Synonymer till plats

Plats översättning

Engelska

place
local (branch, plant) manager, public places, everything in its place
room
hospital place (bed), lack of room, there isn', t room for any more people on the bus, make room for new premises
position, job
advertisement under situations vacant, job advertisement, compete for the jobs
place
she came third (in third place)

Hur används ordet plats

  1. Med grunden på plats bör Fis ställa hårdare krav på åkare och förbund. Att ställa upp i fem-sex tävlingar på en vinter bör i det närmaste vara obligatoriskt för friska åkare. (aftonbladet.se)
  2. – Bostaden är en plats där vi tillbringar mycket tid och därför är det extra viktigt med en bra miljö. Många hyresgäster vänder sig till oss för att de besväras av rök i sina hem, det gör att vi vill agera utifrån det och erbjuda en rökfri boendemiljö när vi utvecklar nya hem, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam i uttalandet. (aftonbladet.se)
  3. – Jag ska göra allt som står i min makt för att förverkliga drömmen om F1, sa han när han fick en plats i Ferraris förarakademi (aftonbladet.se)
  4. En undersökning bland 60 länder placerar Sverige på sjunde plats bland världens cybersäkraste länder. Enligt denna undersökning ligger Japan i topp, följt av Frankrike och Kanada. Undersökningen har tagit fasta på sju kriterier som alla ges samma vikt. Dessa kriterier är: (idg.se)
  5. Och när #metoo-kampanjen tog fart i höstas krokade den i en redan befintlig debatt i Chile om kvinnors plats i kulturlivet och samhället. Vår Latinamerikakorrespondent reste till Santiago och träffade två författare och en förlagsredaktör för att prata om den chilenska feminismen. (sverigesradio.se)
  6. Pagan Fury slår också ifrån sig kritiken. Sångerskan Arven Latour, som egentligen heter Mia Stegmar, är den enda medlemmen som är på plats i Lidköping eftersom ”formatet inte tillåter musiker att spela live”. (expressen.se)
  7. Tioårige Eliot Blomkvist, som enligt egen utsago varit intresserad av arkeologi redan sen han var liten, var på plats i Kalmarsundsparken med sin pappa Rickard för att för första gången prova på arkeologyrket på riktigt. (svt.se)
  8. Till sist blev han partimedlem. 1958, i extravalet, accepterade han en plats på riksdagslistan. Och 1970 valdes han till partiledare. Mycket finns att säga om det – man skulle kunna göra en HBO-serie på bråken med företrädaren Yngve Holmberg – men det viktiga här är mandatet. (expressen.se)
  9. Djuriskt. Stallet har plats för tranor, laxar, duvor och zombies. Men mest närstuderar de medelklassmänniskoapan i en underhållande show. (aftonbladet.se)
  10. Men nu kan den mystiska fågeln kanske vara borta, erfar SVT. När personal från Trafiikverket var på plats i somras och gjorde en egen inventering kunde de i alla fall konstatera att fågeln inte fanns kvar där den tidigare häckat. (svt.se)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Plats Synonymer Betyder Uttal

Populärast: