Stoppad Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder stoppad, varianter, uttal och böjningar av stoppad

Stoppad synonym, annat ord för stoppad, vad betyder stoppad, förklaring, uttal och böjningar av stoppad.

Synonym till stoppad

Hur används ordet stoppad

  1. Kudden används inte enbart som stöd vid sömn, utan kan även användas som prydnad i huvudsak ovanpå sängen, då ofta med en annan form, stoppning och ofta konstnärligt arbetade kuddvar snarare än örngott. Den förekommer även lika ofta som stöd och prydnad i soffan. En hårt stoppad soffkudde för stöd kan ibland kallas pöl. (källa)
  2. En kökssoffa är en soffmöbel för kök som fungerar som en bäddsoffa så att den med handkraft kan göras om till säng. Inuti kökssoffan finns ofta ett förvaringsutrymme. Kökssoffor har till skillnad mot många andra soffor inte stoppat ryggstöd eller armstöd. Ibland saknar kökssoffan även stoppad sits och då kan tunna separata soffdynor användas för att den ska bli bekvämare att sitta i. (källa)
  3. Medicinboll är en stoppad läder- eller gummiboll som används vid styrke- och gymnastikövningar. Den har en diameter på 30 till 35 cm, och väger vanligtvis 1-5 kg men förekommer även i tyngre och lättare varianter. Den spelar en viktig roll inom idrottsmedicinen och används ofta vid rehabilitering. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.