Bara Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder bara, varianter, uttal och böjningar av bara

Bara synonym, annat ord för bara, vad betyder bara, förklaring, uttal och böjningar av bara.

Synonymer till bara

Andra språk

Bara på Engelska

 • merely, only, just - just walk in, I', ve only got one krona left, automatically, unintentionally
 • if - you can go now, provided you', re back by twelve

Hur används ordet bara

 1. Med bara drygt två veckor kvar till den allsvenska premiären där Sirius ställs mot Kalmar FF presenterar klubben värvningen av IFK Göteborg-profilen John Alvbåge. (källa)
 2. Inga mer nya idéer, inga nya lopplängder, bara en återgång till en kärna som alla skriver under på. Se på den tomma tavlan, begrunda vad som måste upp igen och lämna resten därhän. Mina förslag ser ut såhär. (källa)
 3. Djurfront kan bara ta ansvar för våra aktioner. Vad aktiva gör efter våra aktioner kan inte vi ta ansvar för, säger Richii Klinsmeister. (källa)
 4. Helene har ansökt om och fått dispens för att kunna tävla under medicinsk dispens. Det är kriterium som Wada satt upp och som efterföljts. Och det är viktig medicinering, inte bara för längden, utan för andra organ och funktioner för kroppen i den åldern. Hon har fått en helt ordinär, om än mer sällsynt, behandling, säger Rönsen. (källa)
 5. Muellers rapport är inte bara en skön seger för Donald Trump. (källa)
 6. Såret i Gustafs liv är den homosexualitet som bara han själv och hustrun känner till. I församlingen är hans begär givetvis tabu. Men istället för att på vanligt vis låta en domedagspredikant skrika ut budskapet om att alla bögar ska brinna i helvetet, skildras glappet mellan ideal och verklighet så som livets stora lojalitetskonflikter ser ut, oavsett om man tror på Gud eller ej. Nämligen som en inre kamp. (källa)
 7. This is us har förärats en massa Emmys och Golden Globes. Life itself har bara fått smisk. (källa)
 8. Ännu en blockbuster med stora muskler och lite hjärna men till skillnad från mertalet tillkämpat humoristiska genresyskon är Venom-figuren en rätt rolig gynnare. Han är en av Spidermans slagpåsar och har nu alltså – enligt den rådande superhjältelogiken där allt som rör sig får en egen film – förärats en spinn-off som ger honom upprättelse och backstory. Om man som undertecknad bara är yrkesmässigt insatt i Marvels universum är denna svartglänsande och extremt böjliga varelse en ny och upplyftande bekantskap. Självömkande, sarkastisk och befriande amoralisk som ingen annan kollega i skrået. Där de andra levereras med krystad svärta och krystad humor kommer här en punkig super(anti)hjälte som kan backa upp ett hot som att "jag ska bita huvudet av dig" med att verkligen göra så. (källa)
 9. En manlig författare som är odräglig och beter sig som skit – han beskrivs som ett geni, en man med karaktär. Om du som kvinna beter dig likadant är du bara en bitter kärring som inte har fått kuk, säger Camila Gutiérrez, och tittar på sedan förskräckt på min mikrofon. (källa)
 10. Efter vinsten ville Astrid S bara gå hem och gråta. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.