Egen Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder egen, varianter, uttal och böjningar av egen

Egen synonym, annat ord för egen, vad betyder egen, förklaring, uttal och böjningar av egen.

Synonymer till egen

Andra språk

Egen på Engelska

 • own - proper name (noun), she left at her own request, I myself am against the proposal, she did it of her own free will, he set out on his own, he set out alone
 • odd, peculiar, strange, queer - he has always seemed a bit odd

Hur används ordet egen

 1. Ett mycket lönsamt initiativ är stimulans av självkörande grannskapstransporter som hämtar hemma. Det kan minska innehav av egen bil väsentligt. En flotta av sådana självkörande taxin bygger också naturligt på eldrift. Därmed kan utsläppen minskas på riktigt. (källa)
 2. Det tycker jag inte. Det som var deras uppdrag var att gå in och titta på slutsatserna i vår egen utredning. Och den extra granskningen bekräftar den bild som vi tagit fram. (källa)
 3. Med religionens ökade synlighet ökar också intresset för vår egen kyrkliga historia. (källa)
 4. Ännu en blockbuster med stora muskler och lite hjärna men till skillnad från mertalet tillkämpat humoristiska genresyskon är Venom-figuren en rätt rolig gynnare. Han är en av Spidermans slagpåsar och har nu alltså – enligt den rådande superhjältelogiken där allt som rör sig får en egen film – förärats en spinn-off som ger honom upprättelse och backstory. Om man som undertecknad bara är yrkesmässigt insatt i Marvels universum är denna svartglänsande och extremt böjliga varelse en ny och upplyftande bekantskap. Självömkande, sarkastisk och befriande amoralisk som ingen annan kollega i skrået. Där de andra levereras med krystad svärta och krystad humor kommer här en punkig super(anti)hjälte som kan backa upp ett hot som att "jag ska bita huvudet av dig" med att verkligen göra så. (källa)
 5. Johanna Frid gör på ett omedelbart sätt det som alla författare strävar efter: Hon etablerar en helt egen röst i sin text. Hennes roman är egensinnig, intelligent och rolig – ett helt självklart val som vinnare av DN: s kulturpris, säger DN: s kulturchef Björn Wiman i ett pressmeddelande. (källa)
 6. Robert Gustafsson får en egen krogshow på Rondo. (källa)
 7. Tioårige Eliot Blomkvist, som enligt egen utsago varit intresserad av arkeologi redan sen han var liten, var på plats i Kalmarsundsparken med sin pappa Rickard för att för första gången prova på arkeologyrket på riktigt. (källa)
 8. Men nu kan den mystiska fågeln kanske vara borta, erfar SVT. När personal från Trafiikverket var på plats i somras och gjorde en egen inventering kunde de i alla fall konstatera att fågeln inte fanns kvar där den tidigare häckat. (källa)
 9. När Richard Hobert sedan läste Ulf Lundells "Jack" när den kom ut, tyckte han redan då att den var bättre än hans egen historia, som i stället för i Stockholm och på Gotland, utspelades i Lund och runtom i Europa. Det var universitetslivet och interrail och liftningar genom Europa. (källa)
 10. Välkommen att se dig om i Rådhuset på egen hand. Du får se de historiska fönstren, gamla porträtt, handmålade ordspråk och de pampiga salarna. Med den digitala guiden i appen Guide Helsingborg kan du lära dig mer om Rådhuset. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.