Idka samlag Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder idka samlag, varianter, uttal och böjningar av idka samlag

Idka samlag synonym, annat ord för idka samlag, vad betyder idka samlag, förklaring, uttal och böjningar av idka samlag.

Synonymer till idka samlag

Hur används ordet idka samlag

  1. Tvetov Nato: Hade i en episod problem med vikten och fick därför inte idka samlag. Spelas av David Wiberg. (källa)
  2. Rasputin ska dock senare ha nyttjat sektens filosofi genom att erbjuda kvinnor att synda tillsammans med honom för att sedan, genom honom själv i egenskap av medium, få Guds fulla förlåtelse. En av Rasputins mer kända helningsmetoder ska ha varit att ta en sjuk kvinna till ett badhus/-vatten och idka samlag med henne. Hans ordspråk blev: "Blomman växer av vatten och det gör jag med". Rasputin blev enligt vissa källor snabbt en ledande figur inom rörelsen vilken hade gruppövningar som inbegrep att medlemmarna dansade och piskade sig själva till extas. (källa)
  3. Människor fortsätter att idka samlag även under covid-19-pandemin, men pandemin ställer eventuellt andra och potentiellt oförutsedda krav på familjeplanering och preventivmedel. Världshälsoorganisationen har rekommenderat lagstiftare att ta fram strategier för att se till att så många läskunniga som möjligt kan ta del av information och preventivmedel under pandemin, och att möjliggöra för vårdarbetare att kunna delge så mycket information och stöd som möjligt i enlighet med nationella riktlinjer, inte minst i områden där graviditet kan medföra hälsofara. De har också rekommenderat att man gör det lättare att få tag på preventivmedel och information via andra faciliteter än hälso- och sjukvården, såsom apotek, onlineplattformar och andra platser, samt att försäkra tillgång till akut postkoital antikonception. (källa)
  4. Efter den mest uppenbart pubertala fasen inträder adolescensen, och de har fått de sexuella funktioner som kännetecknar vuxna. De är könsmogna, och i många länder har de även laglig rätt att idka samlag ("byxmyndigheten", i Sverige från 15 års ålder, om inte åldersskillnaden är för stor). Under tonårstiden utvecklas kroppen vidare, med större bröst hos flickor och en växande kropp på andra sätt. Hjärnan utvecklas parallellt, men inte förrän vid cirka 25 års ålder är hjärnan fullt mogen och "vuxen". Dessförinnan är tonåringens och den unga vuxna personens hjärna ofta mer styrd av känslor än förnuft. Detta till trots är adolescensen en period där barnet kan börja resonera kring hypoteser. (källa)

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.