Precis Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder precis, varianter, uttal och böjningar av precis

Precis synonym, annat ord för precis, vad betyder precis, förklaring, uttal och böjningar av precis.

Synonymer till precis

Vad betyder och hur uttalas precis

Precis uttalas pre|cis [-i´s] ad och är ett verb.

Precis betyder:

Ordformer av precis

Ordform(er) precis adverb

Andra språk

Precis på Engelska

 • exact, precise - brief and precise (to the point) replies
 • exactly, precisely - it fits exactly, the same as ever, can it be done just any old how?

Hur används ordet precis

 1. När forskarna studerade två välbevarade fossil från flygödlor upptäckte de fyra olika strukturer på deras hud, var av tre påminde om fjädrar. Precis som vanliga fjädrar är de förgrenade. (källa)
 2. När Trump på våren 2017 avskedade FBI-chefen James Comey därför att denne vägrade lägga ner Rysslandsutredningen var det ett beslut som utlöste massiv kritik även från en del av presidentens partikamrater. Beslutet kan mycket väl ha varit brottsligt. Precis som presidentens ständiga offentliga smutskastande av utredningen. (källa)
 3. Av hans omvändelse görs ingen grej. Gustaf får fortsätta att vara pappa, make, bror, son, barmästare. Precis som tidigare. (källa)
 4. Precis som många andra blockbusters har Venom, för att kunna säljas till så många som möjligt, fått en pg-13-klassificering (13-årsgräns). Det är kanske en delförklaring till att Venom fått så mycket pisk av hard core-fans som kanske hoppades på en hårdare och mindre skojfrisk actionstänkare. (källa)
 5. Precis som i Sverige har #metoo-kampanjen gett kanske allra starkast avtryck i Chiles kulturliv: Vittnesmål om sexuella övergrepp och sexism inom musikscenen, teaterlivet och litteraturkretsar har fått stor uppmärksamhet, men också mött kritik från människor som varnar för en häxjakt. (källa)
 6. Och det är precis det vi gör. (källa)
 7. Han är regeringens officiella talesperson och en av mycket få i kretsen kring Orbán som ställer upp på intervjuer. Han har just intervjuats av brittiska BBC innan Expressen träffar honom på hans kontor, precis runt hörnet från det väldiga, ungerska parlamentet vid Donau i centrala Budapest. (källa)
 8. Bättre än väntat för EricssonBörs Ericssonchefen Börje Ekholm fortsätter att överraska marknaden med starka delårsrapporter. Ericssons tredje kvartal överraskar positivt, precis som de två första. För första gången sedan andra kvartalet 2016 presenterar telekombolaget en vinst efter skatt. Trots att analytikerna trott på ett nettoresultat på minus 167 miljoner kronor blev det ett plusresultat. Ericsson tjänade 2, 7 miljarder kronor efter skatt under det tredje kvartalet, vilket kan jämföras med minus 3, 5 miljarder under samma kvartal i fjol."Vi ser förbättringar inom hela verksamheten", skriver Börje Ekholm i vd-ordet. Omsättningen uppgick till 53, 8 miljarder kronor, mot förväntade 49, 8 miljarder. Ericsson driver fortfarande stora omstruktureringsprogram i form av sparbeting och omförhandlande av olönsamma kontrakt, rapporterar DI. (källa)
 9. Kycklingarna har precis som vi människor, benhinnor runt alla ben, som innehåller väldigt mycket nerver. Så går benet sönder så gör det ont, säger Ulrika Lind, veterinär på Livsmedelsverket som jobbar med att inspektera slakterier runt om i Småland. (källa)
 10. Det hävdar CoStar Group som är verksam inom området kommersiella fastigheter. Nu styrker sammanställning från den amerikanska affärssajten Business Insider att det inte lär bli tal om någon inbromsning precis. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.