Just Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder just, varianter, uttal och böjningar av just

Just synonym, annat ord för just, vad betyder just, förklaring, uttal och böjningar av just.

Synonymer till just

Vad betyder och hur uttalas just

Just uttalas just ad och är ett verb.

Just betyder:

Ordformer av just

Ordform(er) just adverb

Andra språk

Just på Engelska

 • just
 • exactly - exactly!, just as we began to eat, a knock sounded at the door, I don', t have time right now

Hur används ordet just

 1. Demokraterna kommer också att kräva att hela Muellers omfattande utredning offentliggörs i hopp om att det ska finnas detaljer som är besvärande för presidenten. Även om den inte offentliggörs är det stor chans att just sådana besvärande detaljer läcker ut. (källa)
 2. Vänta, vad hände just? Eller närmare bestämt de tre senaste måndagskvällarna. En frikyrkoskildring på prime time utan vare sig straffpredikan eller hjärntvätt. Istället en innerlig församling och en nyfrälst kristen gestaltad som en – håll i er – riktig människa. (källa)
 3. Motivering: Årets vinnare visar att det fortfarande går att göra hyperaktuell, brännande och skarp satir, dessutom i en väldigt innovativ form. Mottagandet hos publik och kritiker var fantastiskt och man befäste sin position som Sveriges just nu viktigaste och kanske mest begåvade humorgrupp.Årets Profil: BIANCA INGROSSO för TalangMotivering: Hennes ofiltrerade och varma sätt att kommunicera sin feedback till deltagarna skapar underhållning vi som tittare älskar att se. Bianca är Sveriges just nu mest lysande TV-stjärna. (källa)
 4. Abortskildringar är alltid fyllda av skuld, skam, fysiskt och psykiskt lidande, och just därför kan du bli förlåten av samhället. Jag beskrev min abort som en enda stor befrielse, det var det bästa beslutet jag tagit i mitt liv. Det var kontroversiellt, säger Camila Gutiérrez, som fick mängder av hatbrev när boken kom ut. Men jag fick också mail från kvinnor som ville ha hjälp med att göra illegala aborter. (källa)
 5. "Ah, just det. Eftersom de inte överhuvudtaget bryr sig om klimatkrisen". (källa)
 6. Han är regeringens officiella talesperson och en av mycket få i kretsen kring Orbán som ställer upp på intervjuer. Han har just intervjuats av brittiska BBC innan Expressen träffar honom på hans kontor, precis runt hörnet från det väldiga, ungerska parlamentet vid Donau i centrala Budapest. (källa)
 7. "Vi har högt till tak"Betyder: Vi är stukade just nu och har svårt att hantera kritik. (källa)
 8. Thorbjörn Fälldin sitter på valnatten i en bil. Klockan är halv elva, han har varit hemma hos Karin och Gunnar Söder och kopplat av. Nu är de på väg till valvakan. De lyssnar på radio, Gunnar kör. Bilen fastnar vid ett rödljus och just då kommer en ny rapport. Allt tyder på en borgerlig valseger, säger kommentatorn plötsligt. (källa)
 9. Medan CNBC också kunde konstatera att retail-kulturen tidigare belönade företag med en "robust" mängd antal butiker beskrev exempelvis Suzanne Mulvee från just CoStar Group att "friktionen pressar hyresvärdar att sänka hyrorna". (källa)
 10. Just nu kan jag inte kommentera. Vi måste titta på det här mera och diskutera vidare, säger Knut Hawby på Trafikverkets kontor i Eskilstuna. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.