Juste Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder juste, varianter, uttal och böjningar av juste

Juste synonym, annat ord för juste, vad betyder juste, förklaring, uttal och böjningar av juste.

Synonymer till juste

Hur används ordet juste

  1. "Han är vår elegantaste högerback genom tiderna. Han rörde sig som en balettdansör och var inte bara teknisk, snabb, bollsint och juste utan också offensiv. En prydlig gosse på och utanför plan som är värd alla ovationer". Detta skrev den förre lagkamraten och sedermera journalisten Harry Lundahl senare i Dagens Nyheter. (källa)
  2. Många internationellt kända ståuppkomiker är kanadensare men många, som exempelvis Jim Carrey och Leslie Nielsen flyttar efter genombrottet till USA. I Kanada är improvisations- och sketchkomedi populärt. I Montreal hålls sedan 1983 den årliga komedifestivalen Just for Laughs, på franska: Juste pour rire, som besöks av mer än två miljoner personer under en dryg vecka. (källa)
  3. Théodore Juste, född 11 januari 1818 i Bryssel, död 10 augusti 1888 i Saint-Gilles, var en belgisk historiker. (källa)
  4. Plan Juste är en ort i Mexiko. Den ligger i kommunen Ometepec och delstaten Guerrero, i den sydöstra delen av landet, 300 km söder om huvudstaden Mexico City. Plan Juste ligger 268 meter över havet och antalet invånare är 333. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.