Upplevelsecenter Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder upplevelsecenter, varianter, uttal och böjningar av upplevelsecenter

Upplevelsecenter synonym, annat ord för upplevelsecenter, vad betyder upplevelsecenter, förklaring, uttal och böjningar av upplevelsecenter.

Vad betyder och hur uttalas upplevelsecenter

Upplevelsecenter uttalas upp|lev|else|center och är ett substantiv, böjs som ³center.

Ordformer av upplevelsecenter

Singular

upplevelsecenter
obestämd grundform
upplevelsecenters
obestämd genitiv
upplevelsecentret
bestämd grundform
upplevelsecentrets
bestämd genitiv

Plural

upplevelsecenter
obestämd grundform
upplevelsecenters
obestämd genitiv
upplevelsecentren
bestämd grundform
upplevelsecentrens
bestämd genitiv

Upplevelsecenter är ett substantiv

Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Hur används ordet upplevelsecenter

  1. Väster om D-huset ligger stora hörsalar, gamla kårhuset med bostäder och företagshotellet Aurorum (på andra sidan Haparandavägen). Österut finns livsmedelsbutik (Ica), folktandvårdsmottagning, vårdcentral, Porsökyrkan samt flera bostadshus. Söder om C-huset finns Porsöhallen med en del av studentidrottens aktiviteter. Wibergsgården som ligger bakom E-huset (norr) används uteslutande för representation. Upplevelsecentret Teknikens hus är beläget väster om A-huset. (källa)
  2. Aeroseum är ett Flygupplevelsecenter beläget i Säve norr om Göteborg. Anläggningen, som från 2000 är Aeroseums upplevelsecenter i före detta Göta flygflottiljs (F 9) berghangar. Berghangaren var en av totalt fem stycken som skulle byggas inom Flygvapnet. (källa)
  3. Sandstrandens nordligaste del är avsett för naturister. Före detta kupolbiografen Akva har byggts om till ett upplevelsecenter och heter numera Skeppet, där man fortfarande erbjuder kupolbiograf under sommaren, plus ett antal andra attraktioner såsom minigolf, biljard m.m. Intill detta finns en utomhusbassäng med vattenrutschbanor. Vid hamnen finns Strandfyren (invigd 2003) som har relaxavdelningar med bastu för grupper. (källa)
  4. 2014 köpte Thon Property köpcentrat med ambitionen att utveckla det till Sveriges första outlet- och upplevelsecenter. Köpcentrat skulle stå klart 2019 med en ny entré och ett flertal matställen. Idag är Familia-skylten nedplockad och Hyllinge Cash är numera dragplåstret. Sommaren 2021 köpte Goch K Blank Fastigheter i Skara fastigheten. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.