Varsko Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder varsko, varianter, uttal och böjningar av varsko

Varsko synonym, annat ord för varsko, vad betyder varsko, förklaring, uttal och böjningar av varsko.

Synonymer till varsko

Andra språk

Varsko på Engelska

  • inform - the children', s parents had been informed well in advance about the planned outing

Hur används ordet varsko

  1. Roddbåtar behöver inte vara utrustade med fast monterade lanternor men ska i mörker ha möjlighet att visa en tänd lampa med vitt ljus, exempelvis handlampa, som i god tid ska tändas för att varsko annalkande fartyg för att undvika en kollision. (källa)
  2. En tid senare besöker Tony sin mor Georgina och sin yngre syster Gina (Mary Elizabeth Mastrantonio). Modern finner sin sons kriminella liv frånstötande och kastar ut honom. Manny kommenterar Ginas skönhet, varpå Tony bestämt säger åt honom att låta henne vara. Frank beordrar Tony och Omar att resa till Bolivia för att träffa knarkkungen Alejandro Sosa. Tony försöker förhandla med Sosa utan Franks medgivande, vilket retar upp Omar, som lämnar Sosas egendom för att varsko Frank. Sosa påstår att Omar är en angivare och låter Tony bevittna när en blåslagen Omar blir hängd från en helikopter. Sosa går med på affären, men varnar Tony för att bedra honom. (källa)
  3. Terry Nichols, född 1 april 1955 i Lapeer, Michigan, är en amerikansk terrorist, dömd till livstids fängelse för bombdådet i Oklahoma City, förövat den 19 april 1995. Hans medbrottsling Timothy McVeigh dömdes till döden och avrättades 2001. En tredje person, Michael Fortier, som kände till att dådet skulle förövas, men underlät att varsko polisen, dömdes till 12 års fängelse. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.