Bearbetning Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder bearbetning, varianter, uttal och böjningar av bearbetning

Bearbetning synonym, annat ord för bearbetning, vad betyder bearbetning, förklaring, uttal och böjningar av bearbetning.

Synonym till bearbetning

Hur används ordet bearbetning

  1. Adaption, även adaptation eller bearbetning, innebär en överföring av en berättelse från ett medium (till exempel bok) till ett annat (till exempel film). (källa)
  2. Glättning (paper) – bearbetning för att få en jämn och glansig yta. (källa)
  3. Grad (kant) – vass upphöjning på ett arbetsstycke efter bearbetning. (källa)
  4. Grönsaker odlas i allt från små hushållsodlingar till stora, automatiserade jordbruk (ofta i så kallade grönsaksland). I-länder kan odlingen delas upp i tre kategorier: Odling för direkt försäljning, odling för industriell bearbetning (exempelvis frysning eller konservering) eller fröproduktion. (källa)
  5. "Kvalitetsnormer för gurka" finns utgiven av Jordbruksverket. Den överensstämmer med "Kommissionens förordning (EEG) nr 1677/88 av den 15 juni 1988 om kvalitetsnormer för gurka" och gäller för gurkor som är avsedda att levereras färska till konsumenter, dock ej för gurka avsedd för bearbetning eller druvgurka. Förordningen följer i sin tur UNECE:s "UN/ECE STANDARD FFV-15". (källa)
  6. Holländare (pappersmassa) – maskin för bearbetning av pappersmassa. (källa)
  7. Huggmejsel är ett handverktyg som används vid grov- och finbearbetning av metall och sten. För bearbetning av sten finns olika mejslar beroende vad som önskas utföras. Som slagverktyg används någon form av slägga när man bearbetar arbetstycken med huggmejsel. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.