Migrationspolitisk Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder migrationspolitisk, varianter, uttal och böjningar av migrationspolitisk

Migrationspolitisk synonym, annat ord för migrationspolitisk, vad betyder migrationspolitisk, förklaring, uttal och böjningar av migrationspolitisk.

Vad betyder och hur uttalas migrationspolitisk

Migrationspolitisk uttalas migr|at|ions|pol|iti|sk och är ett adjektiv -t -a.

Ordformer av migrationspolitisk

Böjning (i positiv) migrationspolitisk en ~ + subst. migrationspolitiskt ett ~ + subst. migrationspolitiska den/det/de ~ + subst. migrationspolitiske den ~ + mask. subst.

Migrationspolitisk är ett adjektiv

Adjektiv är en ordklass. Orden i denna ordklass anger egenskaper som stor eller grön, eller tillstånd som stängd eller öppen. Adjektiv talar om hur någonting annat (ofta ett substantiv) är eller uppfattas, till exempel "en fin bil". En vanlig minnesramsa (som även finns i många andra varianter) är: ”Adjektiven sedan lär, hurudana tingen är, till exempel sur och tvär.” Själva ordet "adjektiv" kommer av latinets adjectivum (av adjicere, tillägga).

Hur används ordet migrationspolitisk

  1. Jon Erik Rasmus Ling, född 23 mars 1984 i Östersund, är en svensk politiker (miljöpartist), som är ordinarie riksdagsledamot sedan 2014, invald för Malmö kommuns valkrets. Han är migrationspolitisk talesperson för Miljöpartiet och ledamot i partistyrelsen. (källa)
  2. Ferm, migrationspolitisk talesperson för Miljöpartiet var en återkommande besökare på Ung i Sveriges demonstration på Medborgarplatsen. Hon har av Expressen beskrivits som en av de mest engagerade för ensamkommande afghaner. Hon reste till Afghanistan och medverkade i aktivisters arrangemang i Almedalen. (källa)
  3. Debatten fortsatte efter det att lagen antagits. Bland lagens motståndare myntades uttrycket "9 000 afghanska män utan asylskäl". Lagen kritiserade för att den ger uppehållstillstånd till personer utan skyddsskäl samt undergrävde principen om att "ett ja är ett ja och ett nej är ett nej" och respekten för den rättsprocess som lett fram till avslag. Johan Forssell, migrationspolitisk talman för Moderaterna kritiserade även att lagen skulle leda till svårigheter för kommuner som skulle tvingas hitta boenden. Sverigedemokraternas Paula Bieler kritiserade den för att ge uppehållstillstånd till personer med okänd identitet. (källa)

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.