Mig Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder mig, varianter, uttal och böjningar av mig

Mig synonym, annat ord för mig, vad betyder mig, förklaring, uttal och böjningar av mig.

Synonymer till mig

Vad betyder och hur uttalas mig

Mig uttalas mig se under ¹jag.

Ordformer av mig

mig se under ¹jag

Andra språk

Mig på Engelska

  • me, myself - I sat myself down on the chair, pass me the butter, please!, she didn', t see me

Hur används ordet mig

  1. MiG-23 sålde bra till utlandet och i slutet av 1980-talet hade ett tjugotal länder planet i sina flygvapen. Några av de större köparna utanför Sovjet var Irak, Libyen och Syrien. (källa)
  2. Mikojan-Gurevitj MiG-27 (NATO-rapporteringsnamn Flogger D/J) är ett attackflygplan utvecklat av Sovjetunionen under det kalla kriget. (källa)
  3. Modellen beskriver hur öppenheten i mellanmänsklig kommunikation ökar när vi både är tydliga och lyhörda mot varandra och minskar när vi inte är det. Att ge varandra feedback är en viktig process i allt samarbete. Genom att kunna ta emot feedback, vara lyhörd, får jag reda på hur andra uppfattar mig och mitt agerande. Genom att kunna vara tydlig och exponera mig själv, ger jag andra möjlighet att få kunskap om mig. (källa)
  4. Medan jag hörde pojkarnas bikt på kvällen den femte terroriserades jag plötsligt av synen av en celestial person som presenterade sig själv framför min tankes ögon. Han hade i sin hand ett sorts vapen som ett långt skarpslipat spjut som verkade avge eld. Så fort jag såg detta såg jag att personen kastade vapnet rakt in i min själ med all sin kraft. Jag skrek rakt ut med svårighet och kände mig döende. Jag bad pojken lämna mig eftersom jag mådde illa och inte hade styrka nog att fortsätta. Denna pina varade oupphörligt fram till morgonen den sjunde. Jag inte beskriva för dig hur mycket jag led under denna period av ängslan. Till och med mitt innanmäte revs och genomborrades av vapnet och ingenting besparades. Från den dagen har jag varit dödligt sårad. Jag känner i djupet av min själ ett sår som alltid är öppet och orsakar mig ständig pina. (källa)
  5. Jag svär högtidligen att jag skall stödja och försvara Förenta Staternas författning mot alla fiender, utländska eller inhemska, att jag vill vara sann och trogen mot densamma, och att jag skall lyda alla befallningar som ges av Förenta Staternas president och mina överordnaden, i enlighet med tjänstereglementet och den militära strafflagen. Så hjälpe mig Gud. (källa)
  6. En förlagsredaktör gick ut och försvarade poeten, sa att han minsann inte var en professionell våldtäktsman. Många attackerade kvinnan. Det chockade mig. Jag var naiv nog att tro att litteraturvärlden var bättre än vilket kommentarsfält som helst på internet. Sedan fick det mig att inse en sak till: Att det är en stor skillnad på att vara en manlig och kvinnlig författare, säger Camila Gutiérrez. (källa)
  7. Tag mig. – Håll mig. – Smek mig sakta är en dikt av Harriet Löwenhjelm. Den anses vara skriven 1917–1918 under hennes sista levnadsår och publicerades 1919 i den postumt utgivna diktsamlingen Dikter med dem tillhörande teckningar valda ur Harriet Löwenhjelms efterlämnade papper. (källa)
  8. 2001: Om du förlåter mig, 6:a i finalen. (källa)
  9. Härmed bekräftas skriftligt en mellan mig A. Gabrielsson och mig Gustaf Larson i augusti 1924 träffad muntlig överenskommelse. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.