Smart Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder smart, varianter, uttal och böjningar av smart

Smart synonym, annat ord för smart, vad betyder smart, förklaring, uttal och böjningar av smart.

Synonymer till smart

Andra språk

Smart på Engelska

  • sly, sharp, smart - shrewd businessmen
  • smart - smart boots

Hur används ordet smart

  1. Harry Styles, skönlockig musiker och superstjärna är en ung man som påminner om poppiskillen i gymnasiet. Den där killen som var trevlig, rolig, smart och fick kramas mer änågon trodde det var fysiskt möjligt. (källa)
  2. 2006 – Sveriges Radios poddsatsning – Vinnaren har hajat tekniken och på ett smart sätt fyllt den lilla mackapären med bra radioprogram. P som i Potential, Påverkan, Publik och Poddradio. (källa)
  3. Exempel på böcker som skrivits om mat och kost som påverkar hälsan på ett positivt sätt är "Matrevolutionen: ät dig frisk med riktig mat", "100 hemligheter som stärker din hälsa", "Smart av mat" "Smarta val för ett längre, rikare och friskare liv"Kärnfrisk familj så gör du!" "Hälsosam livsstil och det goda livet". (källa)
  4. Ephant Mon är en Chevin från planeten Vinsoth som en längre tid befann sig i Jabba the Hutts palats. Ephant Mon, som med sin storlek höjde sig över de flesta andra i Jabbas hov, var smart nog att ta Luke Skywalkers varning på allvar när Luke steg in i palatset, Ephant Mon undvek att följa med på avrättningen av Luke Skywalker, Han Solo och Chewbacca och klarade sig därför. (källa)
  5. Även om de är väldigt lika, så finns det vissa skillnader på dem. Piff har liten svart nos, en stor tand och är smart. Puff har stor röd nos, två stora tänder och är lite naiv och klumpig. Puff har också en lugg, vilket Piff inte har. (källa)
  6. På 1960-talet började jondrift användas, där utkastmassan slungas bakåt av ett elektriskt fält. Raketdriften är alltså inte kemisk utan elektrisk. Den stora fördelen med dessa är att den specifika impulsen är mycket hög, dock så har de mycket låg kraft. Detta gör att de inte används för uppskjutning av raketer utan främst för banjusteringar och liknande för satelliter där tid inte är något problem. Den europeiska rymdorganisationen ESA har uppsänt en rymdsond, SMART, med en jonmotor som sände sonden mot månen i en spiralformad bana. (källa)
  7. En skylt är en tavelliknande kommunikationsanordning försedd med grafik i form av bilder, tecken, bokstäver eller symboler. Den används för att förmedla någon form av information, upplysning, reklam, åsikt etc och kan vara avsedd för allmänheten eller för en specifik grupp. När skyltar används på ett smart och kreativt sätt kan de alltså vara ett effektivt affärsverktyg. (källa)
  8. Smart (personbil) – en personbil utvecklad av Mercedes-Benz. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland 39000 synonymer samt 91000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.