Helt Synonymer Betyder Uttal

Vad betyder helt, varianter, uttal och böjningar av helt

Helt synonym, annat ord för helt, vad betyder helt, förklaring, uttal och böjningar av helt.

Synonymer till helt

Andra språk

Helt på Engelska

  • wholly, completely, entirely - a brand new car, quite simply, absolutely

Hur används ordet helt

  1. I en intervju med UNT berättar Sirius målvakt Lukas Jonsson att han inte är helt nöjd med värvningen. (källa)
  2. Den oberoende forskningstidskriften Nature publicerade en forskningsstudie i höstas, som visar att ekologiskt jordbruk medför 50 – 70 procent mer av utsläpp än konventionellt jordbruk. Från Miljöpartister hörs ett upprört tjut. Miljörörelsen närstående forskare som Johan Rockström undviker helt enkelt frågan när de skriver om hållbara livsmedel. (källa)
  3. Vi har en helt öppen process och ingenting att dölja, säger Espen Graff, presschef i Norges skidförbund till SportExpressen. (källa)
  4. Trump vore inte Trump om han inte mitt i segerns sötma far med osanning. Han hävdar att han blivit helt frikänd trots att Mueller uttryckligen säger att det inte är så. (källa)
  5. En i princip enig amerikansk kritikerkår sågade fågelmannens försök att göra kännbart drama av tillfälligheternas spel. "Tillkämpat", "manipulativt", "inställsamt". "Talky like a french movie", klagade någon. Allt helt sant men ändå rätt småtrevligt. Om man nu gillar filmer med smort munläder och berättelser som handlar om berättande, så kan man gott ge den här emotionellt baserade rövarhistorien om kärlek och sorg en chans. I alla fall lite senare, när den kommer strömmad. (källa)
  6. Här fajtas han mot den superrike Carlton Drake (spelad av Riz Ahmed från suveräna serien The night of) som säger sig stå på mänsklighetens sida men egentligen är en ond narcissist med en helt egen agenda. Jo, han är klonad på storskurkar från merparten av alla andra superhjältefilmer och slåss som sådan mot i längden taskiga odds. När Drake dessutom dristar sig till att häda Gud förstår man att han snart kommer att brinna i helvetet, detta är trots allt en amerikansk film riktad till ungdomar. (källa)
  7. Johanna Frid gör på ett omedelbart sätt det som alla författare strävar efter: Hon etablerar en helt egen röst i sin text. Hennes roman är egensinnig, intelligent och rolig – ett helt självklart val som vinnare av DN: s kulturpris, säger DN: s kulturchef Björn Wiman i ett pressmeddelande. (källa)
  8. 1. "Orange is the New Black". Fängelsedrama från 2013. Piper Chapman döms till fängelse för ett tio år gammalt brott när hon hjälpt sin dåvarande flickvän hantera narkotikapengar. Nu får hon anpassa sig till en helt annan miljö. 5 säsonger. 8, 2 i betyg på IMDB. (källa)
  9. Smith som har redigerat både James Bond-filmen "Spectre" och krigsfilmen "Dunkirk" fortsätter att hylla Harry.— Harry är väldigt bra och kan gå hela vägen, en otrolig talang och är helt naturlig framför kameran. (källa)

Phonetiskt närliggande ord

Sök bland ca 39000 synonymer samt ca 88000 ordförklaringar. Skriv ordet och tryck Enter.

Populärast:

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om vår dataskyddspolicy.